HOM op Facebook

HOM op Facebook

 

Huisvesting Op Maat

Iedereen wil graag comfortabel wonen in een vertrouwde omgeving. Als u van plan bent om te verhuizen of nog lang in uw huidige woning te blijven wonen, is het goed om eens kritisch naar uw woning te laten kijken. Als u daar nu aandacht aan besteed, dan heeft u daar straks veel gemak van. Vanwege overheidsmaatregelen in de zorg en de toenemende vergrijzing ontstaat er meer en meer de noodzaak om bestaande woningen levensloopgeschikt te maken. Levensloopgeschikte woningen zijn bedoeld voor iedereen; van jong tot oud. Het stelt mensen in staat tot op hoge leeftijd zelfstandig te blijven wonen. Gezinnen met jonge kinderen kunnen hierbij profiteren van drempelloze woningen en ruim bemeten sanitaire ruimtes, maar ook de maatschappelijke integratie van mensen met een beperking is hiermee gediend.
Huisvesting Op Maat
Huisvesting Op Maatnov 10, 2017 @ 11:29pm
Ouderen denken te laat na over aanpassingen in huis. Een scan van de woning geeft u een goed inzicht in wat er aangepast kan worden. Samen bespreken we de oplossingen en begeleid ik bij de verbouwing/aanpassingen.
Een APK van de woning is op oudere leeftijd geen overbodige luxe!
Huisvesting Op Maat
Huisvesting Op Maatjul 19, 2017 @ 12:39pm
Een mooi bericht van onze partner Hodes
Huisvesting Op Maat
Huisvesting Op Maat heeft het bericht van TOP onroerend goed gedeeld.jul 18, 2017 @ 11:35pm
Een veilige woning voorkomt veel leed bij vallen!

Kijk naar wat een professional van Huisvesting op Maat voor u en uw woning kan betekenen op www.hom.nl
En zoek een professional bij u in de buurt.
Huisvesting Op Maat
Huisvesting Op Maatjun 14, 2017 @ 2:45am
Als u gaat verbouwen of verhuizen, laat u zich dan wel adviseren en begeleiden door een professional op dit gebied. Weten of er een professional bij u in de buurt is? Ga dan naar de website https://hom.nl/hom-professionals
Huisvesting Op Maat
Huisvesting Op Maat is bij MCS Keuken & Comfort.jun 7, 2017 @ 12:58am
Een impressie van de bijeenkomst van Huisvesting op Maat bij onze partner MCS Keuken & Comfort
Huisvesting Op Maat
Huisvesting Op Maat
Huisvesting Op Maat heeft een foto van Karin van der Willigen Makelaardij onroerende zaken gedeeld.mei 16, 2017 @ 1:29am
Onze Huisvesting op Maat professional Karin van der Willigen staat zaterdag 20 mei a.s. op de Braderie in Maartensdijk-Centrum. Heeft u een vraag of wilt u advies over een woning? Kom dan zeker even bij haar langs!