Over HOM

Wat wij voor u kunnen betekenen

[acx_slideshow name=”Over ons”]

Stelt u zichzelf wel eens de vraag hoe u nu woont met het oog op ouder worden, zeker als lichamelijke beperkingen een belangrijke rol kunnen gaan spelen? Denkt u weleens aan uw wooncarrière? Of ontdekt u op dit moment al dat u door beperkingen niet meer op de huidige wijze in uw woning kan blijven wonen en wilt u geïnformeerd worden over alle mogelijkheden.
Vragen die dan gesteld kunnen worden zijn:

  • Is de huidige vertrouwde woning (dan) wel toegankelijk?
  • Is er voldoende ruimte om te kunnen worden verzorgd, of is het juist mogelijk om met een kleine aanpassing of verbouwing nog zelfstandig te kunnen blijven functioneren in de huidige woning?
  • Is het misschien beter om dit nu op te pakken (met het oog op ouder worden) of is het beter om nu te verhuizen en welke mogelijkheden zijn er dan?

Een advies voor een toekomstgerichte woning (op maat) is wat wij u kunnen bieden. Natuurlijk kijken wij daarbij ook naar uw persoonlijke wensen, want het is belangrijk dat u prettig, comfortabel maar ook veilig woont.

Als HOM adviseurs zullen wij u ondersteunen en denken wij met u mee. In sommige gevallen kan een kleine aanpassing al een wereld van verschil zijn, in andere gevallen is verhuizen naar een woning met of zonder zorg, of andere alternatieve huisvesting een beter advies. De HOM adviseur staat u met raad en daad terzijde en kan u ook op andere gebieden van dienst zijn, die met uw huisvesting te maken hebben.

Onze adviseurs zijn goed opgeleid, voldoen aan kwaliteitseisen en staan voor u klaar. Bent u geïnteresseerd neemt u dan eens contact met één van hen op.